Откријте ја марката Dacia

DACIA SPRING
НАШИТЕ ОМИЛЕНИ ДОДАТОЦИ!
Dacia Duster
Организатор на контролната табла и држач за чаши
Dacia Duster
Текстилни теписи со врвен квалитет
Dacia Duster
Двострана кутија за багажен простор
Dacia Duster
Раб на вратата и штитници за страничните ретровизори
Dacia Duster
Праг на багажниот простор
Dacia Duster
Индукциски полнач за паметен телефон
Dacia Duster
Налепници за прилагодување

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА КРУГ СО ВОЗИЛОТО DACIA SPRING?
Dacia Spring
Електричен начин на живот
Домет на возење и полнење
Верзија Extreme

Фотографиите на веб-страницата www.dacia.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


ОТКРИЈТЕ ГИ ДРУГИТЕ МОДЕЛИ НА DACIA
JOGGER
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
SANDERO STEPWAY
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
DUSTER
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Dacia гаранција :3 години гаранција или 100 000 km

Дознајте повеќе

Продолжена гаранција Dacia
До 5 години безгрижно возење

Дознајте повеќе