Враќање на почетна страница Dokker

Dacia Dokker

Цени и спецификации Враќање на почетна страница Dokker

Цени и спецификации

Прикажување технички податоци

Ценовник за моделот (PDF)

Jачини KS 110
Клима-уред Не
ESP Да
Мотор SCe 110 BVM
Навигација Не
Jачини kW 75
Висина NC
Менувачот Не
Носивост NC
Меѓуоскино растојание NC
Радио Не
Tркала Челични фелни 15" Aracaju

Карактеристики

Најголема брзина (km/h) NC

Пренос

Пренос Предните погон

Kаросерија

Kаросерија Break
Број вратите 3

Потрошувачка

Градско возење (l/100 km) NC
Отворен пат (l/100 km) NC
Комбинирано возење (l/100 km) NC
CO2 (g/km) NC

Кочење

Кочење назад: Бубањ(T), полн диск(DP), вент. диск(DV) TA-236
Кочење пред: полн диск(DP), вент. диск(DV) DP-280

Тркала и гуми

Гуме 185/65 R 15

Mаса

Носивост (kg) NC
Максималната дозволена тежина NC
Маса во возна состојба (kg) NC

Мотор

Максимални јачини kW (KS) NC
Норма EURO6
Вртежен момент (Nm) NC
Волумен (ccm) NC
Гориво EUROSUPER

Димензии

Висина 120
Ширина 1751
Висина возила 1804
Вкупна должина 4363
Меѓуоскино растојание 2810

Tип на возило

Седишта 5
Tип на возило NC

Менувач

Менувач Мануелен менувач
Број на степени преноса 5