Добитник на наградната игра „Викенд во Париз“

17.02.2015

Во наградната игра „Викенд во Париз“ која се реализираше од 7 јануари 2014 до 31 декември 2014 година со праќање на прашалникот од директната пошта „Пакет за добредојде Dacia“ го извлековме добитникот на наградата.