Актуелни новости

СТАНДАРД ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ISO 14001/2005 И СТАНДАРД ЗА КВАЛИТЕТ ISO 9001

Ни преставува задоволство да ве известиме дека Automotive Group го воведе системот за обезбедување квалитет - Стандард за заштита на животната средина ISO 14001/2005 и Стандард за квалитет ISO 9001...

Повеќе ...

Салон за автомобили во Франкфурт 2015.

15.09.2015.

Dacia ја проширува својата понуда на погонски склопови со воведување на роботизираниот рачен менувач Easy-R и го претставува Duster Edition 2016

Повеќе ...

Салон на автомобили во Женева 2015.

05.03.2015

Dacia слави десет години на успеси со ограничената серија на сите модели во понудата.

Повеќе ...

Добитник на наградната игра „Викенд во Париз“

17.02.2015

Во наградната игра „Викенд во Париз“ која се реализираше од 7 јануари 2014 до 31 декември 2014 година со праќање на прашалникот од директната пошта „Пакет за добредојде Dacia“ го извлековме добитникот на наградата.

Повеќе ...