СТАНДАРД ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ISO 14001/2005 И СТАНДАРД ЗА КВАЛИТЕТ ISO 9001

5/10/2015

Ни преставува задоволство да ве известиме дека Automotive Group го воведе системот за обезбедување квалитет - Стандард за заштита на животната средина ISO 14001/2005 и Стандард за квалитет ISO 9001.