Оригинални Daciа резервни делови

Dacia се обврзува дека при поправка или замена на делови ќе употребува исклучиво оригинални Daciа резервни делови. Така карактеристиките на вашиот автомобил ќе останат непроменети!

Донесете ја вистинската одлука и доверете ни го сервисирањето и поправката на вашето возило. Така во возилото сигурно ќе бидат вградени оригинални Dacia резервни делови, кои се гаранција за трајност и сигурност.

Сите наши зафати имаат едногодишна гаранција на резерните делови и работата.

Побарајте совет од нашите советници за сервисирање кои со своето знаење и искуство ќе ви предложат најдобро решение за вашето возило.

Dacia своето стручно знаење ви го нуди по најпристапна цена.