Откријте ја марката Dacia

ОПРЕМА ЗА
НОВИОТ DACIA JOGGER
ОТКРИЈТЕ ЈА ЦЕЛАТА ОПРЕМА


Осветлен багажен простор
Флексибилен под за багажник со декорација и две поставки
Дневни LED светла во форма на Y буква
Надолжни држачи на кров во црна боја
ECO LED фарови во форма на Y буква
Навлака од ткаенина
Браници во боја на каросеријата
Управувач од тврда пена
Тепих во багажниот простор
Затемнето задно стакло
Преземи го ценовникот за
DACIA JOGGER
Преземи го ценовникот за
DACIA JOGGER - HYBRID
Преземи го каталогот за
DACIA JOGGER