Откријте ја марката Dacia

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА НОВИОТ DACIA JOGGER
ОДБЕРЕТЕ ЈА САКАНАТА ВЕРЗИЈА


Адаптер за жици со 13/7-пина кука за влечење
Држач за велосипеди Coach за 2 велосипеди на кука за влечење, 13 пинова
Држач за велосипеди Coach за 3 велосипеди на кука за влечење, 13 пинова
Детско седиште Dualfix I-Size група 1
Детско седиште Trifix I-Size група 1
Држачи за скијање Thule Snowpack - четири пара
Thule Snowpack - шест пара
Држач за велосипеди на кровни носачи Expert 80
Црна цврста покривна кутија од 400 литри со гравиран испис Dacia модел
Црна крута кутија од 480 литри со гравиран испис Dacia модел
Механичка заштита од кражба на управувачот
Кровна кутија од 480 литри
Држач за велосипеди со брзо поставување на 2 велосипеди на кука за влечење
Држач за велосипеди со брзо поставување на 3 велосипеди на кука за влечење
7-пинска кука за влечење на 3 велосипеди Euroride
7-пинска кука за влечење на 2 велосипеди Euroride
Адаптер за држачи за кров за скии/велосипед - челик
Држач на кров за велосипеди Touring Line 65
Флексибилна кровна кутија
Механички уред за заштита од кражба на приклучокот OBD
Помош за задно паркирање
Помош за предно паркирање
НАШA ОМИЛЕНА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
Dacia Duster
Долни штитници за вратите
Dacia Duster
Праг на багажникот
Dacia Duster
Врвни текстилни теписи
Dacia Duster
Држач за шолји/организатор
Dacia Duster
Кровни носачи