Откријте ја марката Dacia

НОВИОТ DACIA JOGGER
ВЕРЗИИ НА НОВИОТ МОДЕЛ DACIA JOGGER


Осветлен багажен простор
Флексибилен под за багажник со декорација и две поставки
Дневни LED светла во форма на Y буква
Надолжни држачи на кров во црна боја
ECO LED фарови во форма на Y буква
Навлака од ткаенина
Браници во боја на каросеријата
Управувач од тврда пена
Тепих во багажниот простор
Затемнето задно стакло
МОТОРИ
ПРОНАЈДЕТЕ МОТОР КОЈ ВИ ОДГОВАРА
1.0 ECO-G 100
Гориво
БЕНЗИН И ПЛИН
Тип на менувач
Рачен
Моќност KW (HP)
67 (91) / 74 (100)
CO2 емисии (g/km)
119 - 135
1.0 TCe 110
Гориво
БЕНЗИН
Тип на менувач
Рачен
Моќност KW (HP)
81 (109)
CO2 емисии (g/km)
127
1.0 ECO-G 100
Гориво
БЕНЗИН И ПЛИН
Тип на менувач
Рачен
Моќност KW (HP)
67 (91) / 74 (100)
CO2 емисии (g/km)
120 - 136
Преземи го ценовникот за
DACIA JOGGER
Преземи го ценовникот за
DACIA JOGGER - HYBRID
Преземи го каталогот за
DACIA JOGGER