Откријте ја марката Dacia

ОПРЕМА ЗА
НОВИОТ DACIA DUSTER
ОТКРИЈТЕ ЈА СВОЈАТА ОПРЕМА


Стандардна опрема

Избраната верзија се испорачува со опремата подолу и соодветниот мотор.

Навлаки од текстил (ткаенина)

Предни LED дневни светла во облик на буквата Y

Надворешни ретровизори во црна боја

Волан покриен со пена гума

Мат хромиран SUV заштитен капак на долниот дел од предниот и задниот браник

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ЦЕНОВНИКОТ
ПРЕЗЕМЕТЕ ГО КАТАЛОГОТ