Откријте ја марката Dacia

МОТОРИ ЗА НОВИОТ
DACIA DUSTER
НАЈДЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ МОТОР ЗА ВАС
1.0 ECO-G 100
1.5 Blue dCi 115 X X
1.5 Blue dCi 115 4x4
1.3 TCe 150 EDC X
1.0 TCe 90 X

ЕКО-Г 100
ЕКО-Г: заштеди
Целосно новиот Dacia Duster сега е достапен со Dacia бензински и плински мотор со двојно гориво: ECO-G. Интегриран при склопување на возилото, безбедниот и ефикасен мотор ECO-G нуди почиста, еколошка алтернатива. Со ова решение, можете да ги намалите трошоците за гориво и емисијата на СО2. И тоа не е сè! Лесен за употреба, вклучува 2 резервоари за гориво - еден за бензин и еден за плин - што значително го продолжува опсегот на возење на вашиот нов Dacia Duster. Со својот турбо полнач и 100 коњски сили, моторот ECO-G ги комбинира заштедите со задоволство.
ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ЦЕНОВНИКОТ
ПРЕЗЕМЕТЕ ГО КАТАЛОГОТ