Откријте ја марката Dacia

ДИМЕНЗИИ И СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА НОВИОТ DACIA DUSTER
СПОРЕДЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
Изберете ниво на опрема Изберете мотор
МОТОР

ВИД НА МОТОР

МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ KW (HP)

НАЈВИСОК ВРТЕЖЕН МОМЕНТ (NМ)

ТИП НА РАБОТА

ВИД НА ТРАНСМИСИЈА

БРОЈ НА СТЕПЕНИ НА МЕНУВАЧОТ

ЗАФАТНИНА (CCM)

БРОЈ НА ЦИЛИНДЕРИ

3

НОРМА ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

ХОМОЛОГАЦИЈА

ГОРИВО

WLTP CO2 ЕМИСИИ (g/km)

ПОТРОШУВАЧКА НА WLTP (L/100km)

НАЈГОЛЕМА БРЗИНА (km/h)

ГОЛЕМИНА НА ПНЕВМАТИЦИТЕ

ЗАДНИ СОПИРАЧКИ: Добош (Т), Полн диск (ДП), Вентилирачки диск (DV)

ПРЕДНИ СОПИРАЧКИ: Полн диск (DP), Вентилирачки диск (DV)

ТЕЖИНА НА ВОЗИЛА ПОДГОТВЕНИ ЗА ВОЗЕЊЕ

ВКУПНА ДОЛЖИНА

ВКУПНА ШИРИНА

ВИСИНА НА ВОЗИЛО

МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ

ЗАФАТНИНА НА БАГАЖНИКОТ (DM3)

РЕЗЕРВОАР ЗА ГОРИВО (ВО ЛИТРИ)

БРОЈ НА СЕДИШТА

БРОЈ НА ВРАТИ

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ЦЕНОВНИКОТ
ПРЕЗЕМЕТЕ ГО КАТАЛОГОТ