Откријте ја марката Dacia

ЦЕНИ И ВЕРЗИИ ЗА НОВИОТ
DACIA DUSTER
СИТЕ ВЕРЗИИ НА НОВИОТ МОДЕЛ DACIA DUSTER

1.0 Tce 90
1.0 ECO-G 100
1.5 Blue dCi 115 4x4
Гориво БЕНЗИН БЕНЗИН И ПЛИН ДИЗЕЛ
Тип на работа Рачен менувач Рачен менувач Рачен менувач
Максимална моќност KW (HP) 67 (91) 67 (91) / 74 (100) 84 (115)
WLTP CO2 емисии (g/km) 139 143 / 125 138
СПОРЕДЕТЕ ГИ ВЕРЗИИТЕ
ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ЦЕНОВНИКОТ
ПРЕЗЕМЕТЕ ГО КАТАЛОГОТ