Драги клиенти,

Аутомотив Груп како генерален импортер на брендот Dacia воведе посебен протокол за заштита на вашето здравје како и здравјето на своите вработени.

Продажниот салон како и официјалниот сервисен центар се комплетно дезинфицирани според највисоките критериуми за одржување на хигиената.

Воведен е и посебен ред на прием на нашите клиенти во делот за продажба и во делот на сервисниот центар.

Ги молиме нашите клиенти да се придржуваат на препораките при влез и излез од нашиот салон како и да одржуваат безбедно растојание.

Грижете се за своето здравје и за здравјето на најблиските!

Со почит,
Аутомотив Груп.

Исконтактирајте нè:

Online и телефонска поддршка:
☎ 075227462
📧 info@renault.mk / prodazba@renault.mk

Закажување на сервисен преглед:
☎ 02/ 2 727 234
📧 priemno@renault.mk

Контакт сервисен центар:
☎ 02/2 727-234; 072/222-560; 071/379-638
📧 priemno@renault.mk

Контакт за резервни делови:
☎ 02/2 727-220;
📧 rezervni@renault.mk

Контакт за сервис за каросерија и боење:
☎ 070/407-703
📧 filip.todorovski@renault.mk

Работно време:

Работно време на продажен салон DACIA:
Понеделник – Петок: 08:00 – 18:00 часот
Сабота: 10:00 – 14:00

Работно време на сервисен центар:
Понеделник – Петок : 08:00 – 17:00 часот
Сабота: 10:00 – 14:00 часот

Контактирајте нè

Контактирајте со Dacia Македонија :

Јавете се на нашиот ИНФО телефон 02 / 27 27 272 , 27 27 201 и контакт за сервис 02/ 27 27 234
или пишете на info@dacia.mk

Продажно сервисна мрежа:
РЕД АУТО,
продажба, сервис
Битола, Довлеџик бб (комплекс Макмермер)
Тел: 047 / 25 48 47

Dacia и овластените Dacia концесионери се обврзуваат на заштита на вашите лични податоци потребни за обработка на вашето барање.

Пополнете го формуларот без каква било обврска од ваша страна
Пратете го до концесионерот по ваш избор
•Одговорот ќе го добиете за 24 часа
Вие одлучувате дали сакате да бидете контактирани и на кој начин да бидете контактирани. Истото е едноставно, сигурно и без притисок. Потребни се само неколку кликнувања...