Назад

Dacia Logan

Претставување Назад

Пространост

И понатаму еднакво привлечен однос на цената и на удобноста.

Dacia Logan останува вистински семеен автомобил кој на сите пет возрасни лица кои може да ги смести им ја нуди целата удобност и практичност, како и извонредно привлечен сооднос на цената и удобноста: најповолниот европски автомобил нуди 178 mm простор во висина на колената и ненадминлив волумен на багажникот во својот сегмент од 510 dm3 (VDA) во стандардна положба. Во однос на претходникот, опремен е со новитет: задна клупа деллива во однос 1/3:2/3 (во зависност од верзијата).