Назад на почетната страница Logan MCV

Dacia Logan MCV

Претставување Назад на почетната страница Logan MCV

Удобност на престојувањето

Ненадминлив однос на цената и удобноста на престојувањето.

Logan MCV има пет места и најголем багажник во својата категорија (573 l) за да биде уште посестран. Благодарение на извонредно функционалната задна клупа, деллива во однос 1/3-2/3, многу едноставно ќе го добиете соодветниот обем на багажникот.Пристапот до багажникот на Logana MCV е олеснет со нискиот товарен праг. Logan MCV Dacia значи ви нуди сестрано возило по пристапна цена.