Враќање на почетна страница Dokker Van

Dacia Dokker Van

Претставување Враќање на почетна страница Dokker Van

Робустност


Верен на гените на марката Dacia, Dokker ги поседува сите карактеристики кога се работи за сигурноста и робустноста. Тестиран е во најтешки услови во кои ја докажа својата издржливост.
Како и останатите членови на семејството Dacia, Dokker има технички решенија кои се веќе докажани во автомобилите на Renault , па квалитетот и перформансите се гарантирани.
Dokker нуди гаранција во траење од 3 години или 100 000 km.